Contacontes

Vols que la Laura i en Joan visitin la teva escola? Informa-te’n aquí.

L’activitat dels contacontes s’inspira en el contingut d’un conte. Dura 90 minuts i consta d’una introducció a la recerca en general i a la temàtica del conte en particular. A continuació, es fa una posada en escena del conte i, posteriorment, els alumnes es converteixen en investigadors i investigadores.

Trobareu més informació sobre l’activitat en aquest document.

Podeu demanar més informació sobre aquestes sessions al formulari de contacte.

17/ Lingüística Aplicada

17/ Lingüística aplicada

With activities in English!

L’Institut Universitari de Lingüística Aplicada convoca la Laura i en Joan per col·laborar en el disseny d’una eina informàtica que permeti estudiar els subjectes dels titulars dels diaris i així esbrinar si s’estan deshumanitzant.

11/ Fotònica

11/ Fotònica
With activities in English!

Gràcies a l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques), la Laura i en Joan poden observar com els investigadors parteixen de coneixements sobre els vegetals per millorar l’aprofitament energètic de les plaques solars.

8/ Nanotecnologia

8/ Nanotecnologia

La secció de nanotecnologia del Parc Científic de Barcelona demana ajuda a la Laura i a en Joan per a que els ajudin a investigar sobre nanocàpsules que evitin els efectes secundaris dels medicaments.

5/ Arqueologia

5/ Arqueologia
With activities in English!

La Laura i en Joan aprofundeixen en el camp de l’arqueologia per terres de Lleida. Amb els seus poders màgics, ajuden els investigadors en una excavació d’un antic poble iber, anomenat ilerget.